Rotate Video Menggunakan Windows Movie Maker

Lama giler aku tak updated blog nih.....sibuk punya pasal..hahaha. Okay hari nih aku akan ajar korang macam mana nak rotate video korang menggunakan Windows Movie Maker. Aku tahu mesti ramai tak tahu macam mana nak rotate video nih sama macam aku....hehehe. Nie pun aku tahu masa tolong edit video member aku...Jom ushar video yang aku buat nih khas untuk korang...XD


video

Okay ar itu jer yang aku nak kongsikan dengan korang buat masa nih...aku tengah sibuk sekarang, kalau ada masalah sila komen yer....:D



4 comments: